In het SKOSO Ontdeklab bij Neovito is op woensdag 3 april tussen 15.00 en 17.00 uur het robotfeest “Ik en mijn Robot”. Op deze middag krijg je de kans om kennis te maken én te spelen met veel verschillende soorten robots! Ook jij mag je eigen robot meenemen en vertellen wat hij allemaal kan. Je kan zomaar binnenlopen op dit robotfeest en het is geheel gratis voor iedereen! Dus breng je broer, zus, moeder, vader, opa, oma, tante, oom, buurman of buurvrouw mee.

Kom kijken, ervaren, maken, bewonderen en spelen met onder andere mBot, Dash&Dot, Ollie, BeeBot en Fable. Of kom jij liever knuffelen met de knuffelrobot Pleo of wil je programmeren met Lego Mindstorms? Er zijn ook demonstraties van o.a. Lego Mindstorms, Lego Boost en Lego WeDo.

Ook Neobots is hierbij aanwezig in hun werkplaats bij Neovito. Je kan kennismaken met het First Lego League-Team (FLL) met hun Lego Robot en het First Tech Challenge-Team (FTC) met hun zelfgebouwde en -geprogrammeerde wedstrijdrobot. Kijk alvast op de website www.neobots.nl als je hier meer over wilt weten of kom op zaterdagmiddag een keertje kijken bij Neobots!

                                                                

 Voor wie:       Iedereen uit Meierijstad en omgeving

Wanneer:       Woensdag 3 april tussen 15.00 en 17.00 uur

Waar:             SKOSO Ontdeklab en werkplaats Neobots beiden bij Neovito, Eversestraat 11, Sint-Oedenrode

Kosten:           Gratis

Aanmelden:   Niet nodig, er is een open inloop

Het robotfeest “Ik en mijn robot” is een samenwerkingsverband van ontdeklabs met AgriFood Capital.

 

 

 

 

Robotfeest ‘Ik en mijn Robot’